Eve: “We zouden de chillste vakantie van het jaar kunnen houden.”

05.10.2016 11:00

Een tijdje geleden vroegen we jullie om een verhaal in te sturen over die eerste vakantie met een baby. Wij kozen de leukste drie uit. Hier lees je het derde verhaal, van Eve.

“Voordat Tessel er was gingen we heerlijk naar Bali of Australië om helemaal te ontspannen. Niks, nada, noppes doen was mijn game. De avonden sloot ik af met een cocktail en een late diner. Nu gaan we – voor de tweede keer – naar de Ardennen, yay! De eerste keer was peanuts, Tessel was 3 maanden en lag de hele dag lekker in de wagen of bij een van ons. Hier en daar een knuffel en een aai, een schone luier en een flesje, maar dat was het wel zo’n beetje. Dit jaar ging het iets anders.

Ik had dit jaar een huisje gevonden wat eruit zag alsof we daar de chillste vakantie van het jaar zouden kunnen houden, zo uit een catalogus! Kinderbedje aanwezig? Check! Babybadje? Yes m’am! Buitenbadje (je weet nooit of het mooi weer wordt)? Jup! En voor onszelf in de avonduren een vuurkorf, en natuurlijk alcohol, want dat doen we nou eenmaal op vakantie.  Maar… ik had even niet voorzien dat het huisje vol zat met trappen en dat er buiten, jawel, nog meer trappen waren. En dat Tessel natuurlijk net besloot om te gaan lopen.

Ik heb nog nooit een vakantie gehad waarvan ik een vakantie nodig had, maar ik ben gebroken! Ik heb meer meters in de benen zitten dan toen ik de hoogste berg op Bali beklom en ik heb uiteindelijk minder gedaan dan al mijn vakanties bij elkaar. Het bedje stortte telkens in elkaar, het buitenbadje was lek en Tessel heeft een nieuwe hobby gevonden: poepen in bad! Feest! Al mijn boeken zijn onaangeraakt de koffer ingegaan en mijn wallen hangen nu tot op mijn enkels. Mijn goede voornemens van deze vakantie zijn verdwenen, ik was al lang al blij dat ik er om 19.00 uur een pizza in kon schuiven.

We moesten, ja serieus, aan de wisseldiensten; om en om uitslapen en overdag om het uur wisseling van de wacht. In dat uur was ik vooral bezig om steentjes, takjes, eikels, gras en mieren uit haar mond te houden. Echt, het is hard werken met een dreumes van 1.3 jaar oud. Dinsdag mag ik weer werken, yes, en kan ik hiervan bijkomen!”

 

Wil jij wél baby- of kindproof op reis? Boek dan je vakantie bij Center Parcs.

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Center Parcs. Dichtbij en toch even lekker ertussen uit, bij Center Parcs hoef je nergens aan te denken. Center Parcs zorgt dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tijd samen. Van babymeubels en het Baby Servicepakket in de cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants. Of geniet volop van je baby tijdens één van de activiteiten zoals Baby zwemmen en baby massages. Bij Center Parcs kun je echt even samen zijn en unieke momenten creëren met je gezin. Voor meer informatie over Center Parcs klik je hier .

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.