Even bijkomen op deze familieboerderij in Zuidwest-Frankrijk

07.02.2014 04:50

Iets buiten het stadje Trie sur Baisse in Zuidwest-Frankrijk staat het Tresbos Farmhouse. Een enorm familiehuis met vier slaapkamers, een tuin en een zwembad. Ideaal voor een groot gezin of meerdere gezinnen (8 personen).

Tot rust kom je hier sowieso: Het huis is omgeven door zonnebloemvelden en kijkt uit op het meer en de bergen. Kinderen vermaken zich prima in de grote tuin of het zwembad. Verplaats je voor het avondeten naar de met kleine lichtjes versierde, halfopen schuur met een grote eettafel en een barbecue.

Ook binnen is er aan alle faciliteiten voor kinderen gedacht. Onder andere plastic servies & bestek, een babybad, aankleedkussen, luiers, speelgoed, autozitje, kinderwagen zijn allemaal aanwezig.

M017 M022

M009 M004

M019 M021

Iets om op te letten: dit huis is écht afgelegen, er zijn geen winkels, restaurants of bars op loopafstand. Wanneer je niet met de auto komt, huur er dan zeker eentje bij aankomst op het vliegveld! De prijzen in het hoogseizoen zijn hoog, maar dan heb je wel al het bovenstaande de hele vakantie tot je beschikking. En je kunt er gemakkelijk met meer gezinnen in.

Ga ook eens: in stijl logeren een in een Frans kasteel.