Goed plan! Een frisse neus halen op de hei, en dan bijkomen bij Tafelberg in Blaricum

De afgelopen weken werkt het weer niet heel erg mee, maar als het dan een keertje droog is, wat is er dan lekkerder dan een flinke wandeling op de hei. Om vervolgens aan te schuiven voor een welverdiende warme chocolademelk uiteraard. 

Restaurant Tafelberg is een begrip in Blaricum (en omstreken). Sinds 2005 kun je hier zeven dagen per week van 09:00 tot 24:00 terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een borrel of diner. Gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide, vormt het restaurant het perfecte start- of eindpunt voor een frisse wandeling. Op loopafstand van het restaurant ligt de schaapskooi, en op de heide lopen Schotse Hooglanders en schapen los. Tof om te zien (maar niet te dichtbij komen!).

Bij Tafelberg werken ze uitsluitend met verse ingrediënten en eerlijke producten. Zo proberen ze zo veel mogelijk samen te werken met lokale leveranciers, zoals bijvoorbeeld Lindenhoff (voor het vlees), Brood van Menno, Brandt en Levie (worsten) en de Gooische Bierbrouwerij. De menukaart is simpel, maar lekker (denk: saté van kippendijen, eendenborst en falafelburger), en voor de kinderen hebben ze kindergerechten. Kleinere porties en kleinere prijsjes. Kom je lunchen, dan hebben ze voor kinderen gewoon een lekkere boterham met pindakaas of hagelslag.

Tafelberg
Oude Naarderweg 2
1261 DS Blaricum
Nederland

035 5383975

LEES OOK: Fantastisch eten én een geweldige grote speelhoek bij Restaurant Bruis in Blaricum

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Pannenkoekenfeestje: blini’s, bubbels en kruidenpoffertjes

Vanavond gaan we pannenkoeken en poffertjes met slecht nieuws eten: geen poedersuiker...
Lees verder