Ga je binnenkort je zomervakantie boeken? Deze Agriturismo in Italië is geweldig

Eigenlijk zijn alle vakanties in Italie top. Er gaat gewoon weinig boven het eten, de landschappen, de mensen en de gastvrijheid van de italianen. Maar er is natuurlijk altijd wel een verschil tussen kind-vriendelijke plekken en niet-kindvriendelijke plekken. Op onze favoriete site MamaGoesHere vonden we weer een waanzinnig vakantieadresje: Agriturismo Villa Alwin.

De huisjes/appartementen

Deze plek biedt verschillende soorten onderdak. Je hebt hele luxe tenten, en een paar hartstikke mooie appartementen, die in een authentieke Italiaanse villa zijn gebouwd. Het dorpje waar deze Agriturismo bij ligt heet Montefiore dell’Aso, en dit dorpje heeft een heel leuk klein centrum waar genoeg te zien valt.

Villa Alwin ligt in de regio Le Marche. Deze regio heeft alles wat je wilt in een zomervakantie; zon zee strand, bergen, mooie dorpjes, wijngaarden en het is niet eens duur! Maar ook bij het huisje is van alles te doen; er is een zwembad, een voetbalveld en een grote speeltuin.

Het zwembad is trouwens een verwarmd zwembad, dus ook als je in de meivakantie of herfstvakantie gaat kan hier in een heel aangename temperatuur gezwommen worden! De accommodatie biedt trouwens ook genoeg vertier op het gebied van eten; er worden barbecues georganiseerd, wijnproeverijen gehouden en er worden pizza’s gebakken.

Beschikbaar voor kinderen:

  • er zijn kinderbedjes en –stoeltjes
  • er is gratis wifi (altijd handig als je even een momentje geen gezeur wilt)
  • de afstand tot het dorp is ongeveer 5 minuten dus dat is prima te doen
  • het strand ligt op 10 minuten afstand

Interesse in deze heerlijke villa? Kijk op MamaGoesHere voor meer informatie en om te boeken.

Bron: MamaGoesHere.com

Lees ook: Femke heeft een superleuke vakantietip (en het is hééél dichtbij)

Geschreven door
More from Anna

“Wel jammer dat je pas weet hoe makkelijk één kind is, als je er al twee hebt.” De tegeltjes van afgelopen maand!

En dit waren onze tegelwijsheden van de afgelopen maand… volg ons op instagram voor...
Lees verder