Ga volgende maand lekker griezelen in het Halloween Festival in Disneyland Paris

13.09.2013 02:30

Oooooh – jongens. Nog een paar weken en dan is het zover: dan begint Disney’s  Halloween Festival in Disneyland Paris en kruipen alle Disney schurken uit hun donkere hol! 

Over een paar weken verandert Disneyland Paris in één groot Halloween Festival. Het hele park kleurt dan pompoen oranje en uit alle hoeken en gaten komen enge figuren gekropen.

Halloween happy

Het meest spectaculaire van dit hele festival is de opbouw. ’s Morgens beginnen ze rustig met hier en daar een pompoen en is het dus een goed moment om te genieten van het gewone park. Wel is er dan al allemaal vrolijkheid en kleurige kostuums, maar in de loop van de dag wordt het steeds enger en griezeliger.

Halloween eng

Achter het kasteel van Doornroosje verzamelen zich dan steeds meer Disney schurken die zich onder het publiek gaan mengen.

Halloween parade

De dagelijkse parades, en de hele aankleding van het park zijn natuurlijk ook helemaal in Halloween stijl. Oooooooeeee! Wij hebben er zin in…!

N020339

 

Disney’s Halloween Festival
Van 1 oktober t/m 1 november in Disneyland Paris. Kijk hier voor aanbiedingen. Wil je weten waar je moet slapen? Lees dan dit stukje van mij, waarin ik vertel over de goedkoopste lokatie versus de duurste (ze zijn beide helemaal leuk!).

 

(Lees hier alles over ons advertentiebeleid.)