Ga deze zomer luxe kamperen tussen de schapen op Terschelling!

25.01.2016 04:59

Het vakantiegevoel begint al op de boot naar Terschelling en dat neemt alleen maar toe op deze knusse melkschapenhouderij. Kom zelf tot rust terwijl je kinderen zich vermaken op de DierenWeide. Slaap in een luxe ‘BoerenBed tent’ en raap ’s ochtends zelf je verse eitje in het kippenhok!

De familie Bakker houdt op boerderij De Zeekraal meer dan 250 schapen die twee keer per dag gemolken worden. Van de melk maakt de familie zelf schapenkaas, kwark en schapenroomijs, dat je vervolgens natuurlijk vers kunt kopen in de boerderijwinkel. En laat je kinderen hier gerust achter: die kunnen lezen, knutselen of een spelletje spelen in een speciaal ingerichte hoek van de winkel.

De BoerenBed tent is luxe ingericht en heeft uitzicht op zee. Geen massale campingplaats, maar slechts een paar tenten op het erf van de boerderij. Kinderen hebben buiten ruimte genoeg om te spelen, en mogen ook kijken bij het melken van de schapen. Ook leuk: In de zomer worden de schapen drie keer per week geschoren.

Toch even de boerderij af? Ontdek Terschelling en laat je door de familie informeren over de mooiste plekken die je moet zien.

895471-008 boerderij winkel

895475-010-tent-huisje

895460-007 tenten met uitzicht zee

895463-021 schapen scheren

Via Het BoerenBed kun je vakanties boeken op verschillende boerderijen in de natuur. In Nederland, maar ook daarbuiten.

Ga ook eens naar: Dit ideale vakantiehuisje in de Bongerd.