Geen poespas, bij Gewoon Gastvrij in Apeldoorn eet je lekker en eenvoudig

Geen poespas, bij Gewoon Gastvrij in Apeldoorn eet je lekker en eenvoudig
Restaurant Gewoon Gastvrij zit net buiten Apeldoorn, en biedt precies wat de naam beloofd: smakelijk, alledaags eten in een ontspannen setting waar iedereen zich welkom voelt.

Bij Gewoon Gastvrij kan je zeven dagen per week terecht voor een uitgebreide lunch, borrel of diner. Bij het ruim opgezette restaurant zijn ze gewend aan gezinnen, dus je hoeft niet bang te zijn voor scheve blikken of gezucht aan de tafel naast je. Hebben de kinderen lang genoeg aan tafel gezeten? Dan is er een mooie speelkamer waar ze zich kunnen vermaken terwijl jij nog een kopje koffie neemt. En met mooi weer staat er zelfs een opblaaskasteel buiten.

De kaart bij Gewoon Gastvrij is simpel, maar daarom niet minder smakelijk. Je vindt er gerechten als Surf ’n Turf (biefstuk van de haas met gamba’s en kalfsjus) en kipsaté (kippendij vlees met satésaus, komkommer zoetzuur, gebakken uitjes, friet en kroepoek), maar ook avontuurlijker dingen zoals Thaise kokos-garnalensoep (met limoen en kastanjechampignons) en Indiase curry (met gerookte tofu, koriander, notenrijst en naanbrood). Voor kinderen is er een aparte kaart, met o.a. tomatensoep, ham met meloen en kipsaté met frietjes.

Verder hebben ze een uitgebreide bier- en wijnkaart, maar daarop verschillende (wisselende) speciaalbiertjes. Met lekker weer zetten ze bovendien het terras op. Kinderen in het opblaaskasteel, biertje in je hand. Helemaal prima toch?

Gewoon Gastvrij
Elburgerweg 1
7345 ED Wenum-Wiesel
T: 055 – 31 21 265

Openingstijden
7 dagen per week: 11:30 uur – 22:00 uur
Als het gezellig is blijft de keuken langer open

Bron: Gewoongastvrij.nl

LEES OOK: Kangaroe en een kinderkaart bij Klein Berlijn in Apeldoorn

 

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Zo cool! Angelina Jolie’s trouwjurk stond vol met tekeningen van haar kinderen!

Op 23 augustus trouwden superkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie in besloten...
Lees verder