Gezocht: moeders die er héél snel heel even tussenuit moeten!

29.09.2015 12:00

Heb jij soms ook zo’n zin om de joker in te zetten? Gewoon even de kinderen uitbesteden en lekker een paar daagjes weg? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Namens P&O Ferries mogen wij 5 x 2 kaarten weggeven voor de Comedy Central Minicruise op vrijdag 16 oktober!

P&O Ferries organiseert vanaf oktober stand up comedyshows op de boottochten tussen Rotterdam en Hull. Op vrijdag 16 oktober treedt Jan Jaap van der Wal op aan boord (op vrijdag 13 november is dat Arie Koomen). Ook op de terugreis is er volop comedy aan boord. Bezoek de meest romantische en fascinerende steden in Groot-Brittannië en geniet onderweg van een Stand up comedy show van Nederlands beste comedians.

P&O ferries

De show op 16 oktober vindt plaats tijdens een nachtovertocht, dus je kunt ’s avonds verschillende bars, restaurants en de exclusieve stand up comedyshow aan boord bezoeken. Wanneer je de volgende ochtend in Hull aankomt, word je met de bus naar Hull/York gebracht. Aan het eind van de middag wordt je teruggebracht naar het schip om weer naar Europoort te varen. Dan ben je zondagochtend weer in het land en kun je, als je zin hebt, nog even in Rotterdam gaan shoppen.
Het is dus een flitstripje, maar je bent er mooi wel even tussenuit! De te winnen kaarten zijn inclusief ontbijt, exclusief diner en drankjes.

Kans maken? Mail naar  wineenminicruise@gmail.com en vertel waarom jij graag op minicruise zou willen op 16 oktober met Jan Jaap van der Wal. Let op: deze winactie loopt tot 5 oktober.