Glamping in Italië (met tweepersoonsbed en douche, Halleluja)

glamping
Wél de knusheid van een tent, maar ook die lekkere loungestoel die al voor je klaarstaat op de veranda? Glamping is het antwoord op al onze vakantieproblemen en camping Al Lago di Lago, aan de voet van de Dolomieten in het proseccogebied, is echt heel fijn.

Lees ook: Afscheidsbrief aan vakantie

Lekker op de camping staan met die gezellige buren, dat loopje naar de bakker en de wetenschap dat je véél goedkoper uit bent dan met die bungalow, maar niet die tent zelf op hoeven te zetten? Camping Al Lago di Lago, Veneto heeft de safaritenten met douche, toilet en barbecue en hangmat voor je klaarstaan om een heerlijke vakantie tegemoet te gaan. Prima vakantievieren doe je hier. Dineren kan bij de pizzeria naast de camping ligt of in de restaurants in het nabijgelegen Tarzo waar lekkere gerechten uit de regio worden aangeboden. Elke ochtend worden er warme broodjes bezorgd op de camping.

glamping glamping

De camping zelf heeft een groot meer aan de voet van de Dolomieten waarbij je een fijn uitzicht hebt, en op de camping kun je je als je wilt met een potje mini-golf, zwembad en speeltuin vermaken. In de directe omgeving (Venetie! Padova!) is gelukkig ook genoeg historie, kunst, cultuur en traditie te vinden.

Boeken doe je hier.

glamping

Lees ook: Gaat je kind bijna naar school? Dan kun je nog één keer weg buiten de schoolvakanties).

Geschreven door
More from Petra Meijerhof

Onwijs leuk voor kleine jongetjes: op bezoek bij de brandweer en de ‘polities’!!

Blus een brand, leer schieten en bekijk een ambulance van binnen. Zaterdag...
Lees verder