Goed bericht uit Maastricht: bij brasserie Tapijn zit je fijn!

In het stadspark van Maastricht, aan de rand van het centrum, ligt brasserie Tapijn. Een heerlijke, gemoedelijke, gastvrije plek waar je heerlijk kan eten, spelen en ontspannen. 

In de zomer kan je bij Tapijn lekker op het grote terras aan het park zitten, en in de winter in de grote hal binnen, die vroeger fungeerde als eetzaal voor de manschappen van de Tapijnkazerne (vandaar de naam). De hal is sfeervol ingericht met dikke Perzische kleden, lange tafels en genoeg ruimte voor een paar rennende kinderen. Onder de naam Tapijn Tunes organiseert Tapijn ook regelmatig live muziek met verschillende bands. Leuk voor een koude weekenddag.

Bij Tapijn kan je heerlijk lunchen en dineren, of natuurlijk gewoon lekker borrelen. Ze hebben een gevarieerde kaart met vis- en vleesgerechten, hamburgers en meerdere (écht lekkere) vega-opties (dus niet de verplichte portobello met geitenkaas). Voor kinderen hebben ze een kinderkaart, met o.a. spareribs zonder botjes, kip coca-cola en een miniburger.

Adres & Openingstijden
(tegenover het Politiebureau in Maastricht)
Tapijnkazerne 20
6211 ME // Maastricht
043-311 75 88

Maandag t/m Zondag // 10:00 – 23:00

Bron: Tapijn

LEES OOK: Eten, drinken en riddertje-prinsesje spelen in Maastricht

Sanne (25) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Van deze foto’s krijgen wij als ouders zin om te schreeuwen

Kinderen: soms zijn ze een bron van plezier, maar soms ook van...
Lees verder