Guilty pleasure alert: de serie Yummy Mummies op Netflix

01.03.2019 04:55
Guilty pleasure alert: de serie Yummy Mummies op Netflix

Geniet jij stiekem van series als Temptation Island, Ex on the Beach en Teen MomDan wil je zeker weten de serie Yummy Mummies zien. Hysterisch, verschrikkelijk, en puur genieten. 

Yummy Mummies gaat over vier aanstaande moeders, waarvan er drie uit Melbourne komen en één uit Adelaide. En dat mengt nou niet echt lekker, om het zacht uit te drukken. Ze bekritiseren elkaar de hele dag door, hebben het over hun outfits, Instagram-pagina’s, en kletsen voortdurend achter elkaars rug om. Dit ‘wedstrijdje’ over wie de leukste is stopt nooit. En ja, dat is dus heerlijk om naar te kijken.

Bijkomend punt van vermaak is dat deze moeders geld hebben: heel. veel. geld. En ook niet bang zijn om dat uit te geven, aan de meest nutteloze dingen die je kunt bedenken. Zo schaft moeder Maria alvast een complete garderobe aan voor haar nog ongeboren kind, tot designertassen aan toe. Het thema van de babyshower? Versace, natuurlijk. En wacht maar tot de baby’s er zijn, want dan moeten er natuurlijk push present in ontvangst genomen worden.

Kortom: vier vreselijke vrouwen met veels te veel geld, een hoop kift en de belachelijkste uitwassen. Het perfecte recept voor een paar avondjes bingen!

Het eerste seizoen van Yummy Mummies is te zien op Netflix, waar je ook de trailer kan bekijken.

Lees ook: Vanavond op tv: een kijkje in het moederbrein op NPO 2