Jij gunt toch ook ieder kind een veilig thuis?

29.11.2016 10:52

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil hoe bijzonder het eigenlijk is dat jouw kinderen het goed hebben. Maar voor heel veel kinderen op de hele wereld is dat helemaal niet het geval. Zij missen een warm en veilig thuis. Crayola en SOS Kinderdorpen vinden dat alle kinderen daar recht op hebben. Jij toch ook?

Een tijdje geleden vroegen we je om samen met je kind je creativiteit de vrije loop te laten en te gaan tekenen voor een betere wereld. Want wat is er nou leuker dan gezellig samen iets leuks doen en daarmee ook nog eens anderen te kunnen helpen? Twee vliegen in één klap! Inmiddels kun je alle mooie creaties bekijken op de speciale actiewebsite van Crayola. Tekeningen uploaden kan niet meer, maar helpen kan nog wel! Met jouw donatie kunnen Crayola en SOS Kinderdorpen wereldwijd gezinnen die het nodig hebben een steuntje in de rug bieden. En wij weten als geen ander hoe belangrijk een fijn gezin is, Toch?

fullsizerender

Crayola, de kind,- en milieuvriendelijke waskrijtjesproducent, werkt samen met SOS Kinderdorpen aan een betere wereld voor families en gezinnen. Want dat is hard nodig. Met ’tekenen voor een betere wereld’ hebben de organisaties heel veel prachtige kindertekeningen verzameld waaraan geld gedoneerd mag worden, wat gebruikt wordt voor de familieversterkende programma’s van SOS Kinderdorpen. Je mag zelf weten welk bedrag en aan hoeveel tekeningen je doneert. Zo hoef je dus niet te kiezen tussen al dat moois en zorg je ervoor dat kinderen over de hele wereld het net zo fijn hebben als jouw eigen kinderen! Ga dus nu naar crayolahelpt.nl en doneer!

Kim Lian van der Meij (ambassadrice van SOS Kinderdorpen) bezoekt een school en kijkt hoe kinderen daar bezig zijn met de actie en tekenen voor een betere wereld. Bekijk de video hier onder:
 

Dit bericht is gesponsord door Crayola. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.