Heerlijk afkoelen in dit prachtige zwembad middenin het bos

02.06.2018 04:55
Heerlijk afkoelen in dit prachtige zwembad middenin het bos

Midden in de bossen in Baarn ligt het prachtige buitenzwembad ‘Bosbad de Vuursche’, in de buurt ook wel bekend als het Baarns bosbad. Met een wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuterbad en een peuterbad is het Bosbad op een zonnige dag de ideale plek voor jong en oud.

Het bosbad beschikt over een grote zonneweide, die compleet omzoomd wordt door hoge bomen. Je kan dus lekker in de schaduw zitten als je even genoeg hebt van de brandende zon. (Of als je het niet kan opbrengen je spartelende kind voor de 18e keer met factor 50 te lijf te gaan). Er is een groot pierebadje en een kleuterbad, waar je kinderen ongestoord kunnen spelen.

Mocht je trek krijgen, dan is er een kiosk met een terras waar je drinken en snacks kan krijgen. Let op: dit is wel echt standaard zwembadeten (denk: patat mayo), dus als je daar geen zin in hebt kan je beter een eigen picknickmand meenemen. Je mag zelf eten en drinken meebrengen het zwembad in, dus koelbox achterin de auto en gaan!

Mocht je je echt gaan vervelen (wij kunnen het ons niet voorstellen!), dan kan je ook midgetgolfen naast het zwembad. Misschien leuk als break, of als het weer niet warm genoeg is om te zwemmen.

Op het filmpje hieronder kun je goed zien hoe het bosbad eruit ziet (en hoe groot het is!). Het bosbad is t/m 3 september elke dag geopend.
Bezoekadres
Bosbad De Vuursche
Bosbadlaan 4
3744 KD Baarn
T: 035 5412214
E: info@bosbaddevuursche.nl

Lees ook: Het leukste strand van Nederland ligt niet aan het water