Eten in een fluwelen droomrestaurant, met een speelkeuken voor de kinderen

20.07.2019 04:55

In het monumentale W. van der Schootpand op de Kleine Berg in Eindhoven zit sinds kort restaurant Mr. Sister. En het eerste wat opvalt: wat ziet het er fantastisch uit! Mooie grote ramen, hippe menukaar en heerlijke roze fluwelen stoeltjes. Hier willen wij wel een middagje doorbrengen.

Bij Mr. Sister hebben ze een uitgebreid assortiment van uiteenlopende gerechten, borrelhapjes en drankjes. Hun eten is simpel, maar lekker. Goede pasta’s, lekkere burgers, en prima hoofdgerechten. En, niet onbelangrijk, lekkere wijnen voor erbij. Voor de kinderen is er een een kindermenu, met pasta bolo, kinderhamburger en frietjes.

Geheel in Amerikaanse dinerstijl ben je bij Mr. Sister welkom met het hele gezin. De bediening is vriendelijk en gewend om met kinderen om te gaan. Daarnaast is het geen probleem als je voor de kinderen iets aparts wil uit de keuken, al hebben ze ook gewoon een kinderkaart. Hebben je kinderen genoeg gegeten, dan kunnen ze zich uitleven in het mini-keukentje speciaal voor kinderen, waar ze als echte chef-koks hun skills kunnen trainen. Of een potje jeu de boulen op de speciaal aangelegde jeu de boulesbaan.

Wij zijn fan!

 

Bron: Mr. Sister

Lees ook: Uitje: Lekker springen in Eindhoven!