Heerlijk eten bij dit geweldige roze restaurant in het Werkwarenhuis in Den Bosch

18.08.2019 04:55
Heerlijk eten bij dit geweldige roze restaurant in het Werkwarenhuis in Den Bosch

Op de Tramkade in Den Bosch vind je het Werkwarenhuis: een geweldige creatieve community met winkels/werkplaatsen/expositieruimtes/een restaurant, gevestigd in een compleet roze geschilderde oude fabriek. Hoe tof?

In het Werkwarenhuis vind je restaurant Van Aken. Dit compleet roze restaurant is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de maag. Het menu van het restaurant wisselt wekelijks, omdat ze met verse producten werken, en is lekker divers (ook geschikt voor vegetariërs). Op vrijdag en zaterdag serveren ze uitgebreid diner (en met lekker weer organiseren ze barbecue-avonden, en op donderdag hebben ze een speciale deal. Een gerecht met bijpassend drankje voor € 9,99. Ideaal met kinderen. Simpel, smakelijk en niet te lang stilzitten.

Het Werkwarenhuis is onderdeel van creatieve gebiedsontwikkeling, en in hun filosofie zie je een groot sociaal aspect terug. Zo krijgen mensen met weinig tot geen werkervaring de kans om in het restaurant te werken, en zo ervaring op te doen. Daarnaast zit er in het Werkwarenhuis ook een designshop, waar je alles vind voor in en rond je huis. De producten in de shop worden gemaakt door mensen die niet zo makkelijk aansluiting kunnen vinden in de arbeidsmarkt, in samenwerking met topontwerpers zoals bijvoorbeeld Piet Hein Eek.

Bij het Werkwarenhuis komen lekker eten, kunst, design en een sociale functie samen. Dus ben je een keertje in Den Bosch? Sla dan het tramkade terrein niet over.

Werkwarenhuis Den Bosch
Tramkade 20-24
5211 VB Den Bosch
meer info: www.werkwarenhuis.nl

LEES OOK: Sfeervol Bed & Breakfast in hartje Den Bosch