Fantastisch eten én een geweldige grote speelhoek bij Restaurant Bruis in Blaricum

Heerlijk eten terwijl de kinderen spelen bij Restaurant Bruis in Blaricum
Niet zomaar een klein speelhoekje ergens achteraf, maar een speeltuin, ontdekhoek én funfloor voor de kinderen, zodat jij echt even op je gemak kunt eten en bijkletsen. Deze plek is een aanrader!

Lees ook: Met de kinderen Australisch eten bij NUNU in Schalkhaar

Bij restaurant Bruis kun je terecht voor een heerlijke lunch. Denk bijvoorbeeld aan  zuurdesembrood met warme geitenkaas, een seafood burger, gezonde salade of ouderwets lekkere pannenkoek. Maar je kunt er ook fantastisch dineren met verschillende burgers, een goed stuk vlees, lekker gekruide vis of een vegetarische risotto. Taartjes eten, ook mogelijk.

Heel bijzonder en wat ons betreft een voorbeeld dat door andere restaurants gevolg mag worden: voor kinderen is er een aparte, zeer uitgebreide kaart, waar je niet alleen gewoon voor een patatje of pannenkoek kunt kiezen, maar ook fruitspiesjes en chippies van groenten. Hoera! Zo fijn.

Goed, we gaan nu de herfst in dus eindeloos hangen op het terras, maar als het lekker weer is, is het ergoed toeven.   Zo is er een groot terras mét zicht op de speeltuin, zodat je je kinderen onder het genot van een goed glas wijn in de gaten kunt houden. Klinkt top, toch?!

Restaurant Bruis, Deltazijde 3 in Blaricum 

Lees ook: Eten bij Bickers a/d Werf in Amsterdam (én naar de kinderboerderij)

Beeld: Facebook Restaurant Bruis

Geschreven door
More from Lisa

Te schattig: baby tot tranen toe geroerd door gezang moeder

Waar veel moeders zingen voor hun kind om hem of haar stil...
Lees verder