Heerlijk voor de herst: Een paar dagen ontspannen op camping BuitenLand

10.09.2017 04:55
Heerlijk voor de herst: Een paar dagen ontspannen op camping BuitenLand

Op een van de mooiste plekken in Drenthe (Nieuw-Amsterdam, vlak onder Emmen), zijn vijf vrienden de camping BuitenLand begonnen. Op het terrein van 9 hectare krijgen huizenbouwers en architecten de vrijheid zelf hun ideale vakantiewoning of bungalow te bouwen. En deze unieke huisjes kan je ook huren. Echt een aanrader voor de herfstvakantie!

In de zomer is BuitenLand naast de verhuur van de permanente accomodaties ook een reguliere camping. Op het terrein is een zwemmeertje en een gezellige buitenbar met comfortabele banken waar je iets kan eten, drinken of gezellig een beetje kan chillen. Vanaf 1 oktober gaan de Buitenbar en de toiletgebouwen dicht, maar de zelfvoorzienende accommodaties blijven dan gewoon open.

De ‘huisjes’ bij BuitenLand zijn stuk voor een stuk een avontuur om in te slapen. Zo kan je bijvoorbeeld overnachten in een gepensioneerde GVB-bus met een verwarmde buitendouche en -badkuip en een kampvuurplek aan de voorkant. Wil je liever toch iets meer luxe (ook wel fijn met kinderen), kies dan bijvoorbeeld voor huisje De Wildernis. Deze bungalow van 65 vierkante meter is voor 6-8 personen, en is van alle gemakken voorzien.

Ben je voor de herfstvakantie nog op zoek naar een heerlijke plek om tot rust te komen? Waar jij lekker een boekje kan lezen of bij het kampvuur kan zitten, terwijl je kinderen hutten bouwen en in het bos spelen? Dan is de website van BuitenLand zeker een bezoekje waard.

Adres
Camping BuitenLand
Stieltjeskanaal 14
7764 AJ Nieuw Amsterdam
0591 553 002
Post@buitenland.com

Meer informatie over de bereikbaarheid.
En hier vind je de accomodaties.

(Bron: BuitenLand / BuitenLand Facebook)

Lees ook: Kamperen met kinderen is dus TOP!