Heerlijk koffiedrinken, lunchen en picknicken bij Bairro Alto in Nijmegen (is het al zomer?)

16.02.2018 04:55
Heerlijk koffiedrinken, lunchen en picknicken bij Bairro Alto in Nijmegen (is het al zomer?)

Als je op de Grote Markt in Nijmegen de geur van versgebakken taart en koffie volgt, ontdek je vanzelf café Bairro Alto. Bij dit geweldige plekje kan je terecht voor een stevige lunch, lekkere koffie of een goedgevulde picknickmand om mee te nemen naar het park ertegenover. 

Bairro Alto is perfect als je even de drukte wilt ontvluchten. Lekker een boekje of de krant lezen, met een cappuccino of een vers broodje erbij. Bairro Alto werkt zo veel mogelijk met lokale producten, en hun ingrediënten zijn altijd kraakvers. Onze favoriet? Het broodje muhammara, met geitenkaas, avocado, balsamicoazijn en granaatappelpitjes. Voor kinderen hebben ze ook genoeg te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een tosti, een broodje met zelfgemaakte chocoladepasta, of een van de taarten die ze elke dag vers bakken.

Tegenover Bairro Alto ligt een heerlijk groen stadspark, in het midden van de stad maar toch verscholen achter de historische panden. Met mooi weer is dit de beste plek om te picknicken. Heerlijk genieten van de zon en rust om je heen. Aan de bar kun je jouw bestelling doen. Je kunt alles bestellen om mee het parkje in te nemen. Vervolgens doen zij jouw bestelling in een picknickmandje en je krijgt een kleedje mee. Buiten staat een nummerteller en wanneer jouw nummertje hierop verschijnt staat het gevulde mandje buiten voor je klaar. Je kunt er ook voor kiezen om je mandje mee te nemen naar het Waalstrand, je achtertuin of waar jij maar wilt. Als je het kleedje en het mandje maar weer voor sluitingstijd terug brengt.

Bairro Alto
Kannenmarkt 6
6511 KC Nijmegen
info@bairroalto.nl
Geopend: Maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:30

Bron: Bairro Alto

Nooit meer iets missen? 
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!