Heerlijk lunchen of dineren mét kinderen bij Brasserie Zonnig in Diepenveen

13.04.2018 04:55
Heerlijk lunchen of dineren mét kinderen bij Brasserie Zonnig in Diepenveen

Binnenkort een dagje Deventer op de planning? In het nabijgelegen dorp Diepenveen vind je Brasserie Zonnig, met een prachtige veranda uitkijkend op de dorpsstraat. 

Lees ook: Waarom jullie deze kerstvakantie naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht moeten

De stijlvol ingerichte brasserie is gericht op families en is elke dag vanaf 10.00 uur geopend. Waar je hier ’s ochtends geniet van een lekkere kop koffie met een stuk taart, kun je ’s middags kiezen uit een uitgebreide lunchkaart met broodjes, soepen en verse salades. Ook voor een borrel of diner ben je bij Zonnig aan het juiste adres. Voor kinderen is er een aparte kaart met lekkere, maar ook gezonde gerechten. Wat dacht je van een broodje rundercarpaccio, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas of een flammkuch met zalm? Hmmm…

Schaatsen of zwemmen
Na de lunch of voor het diner nog ruimte op de planning om iets leuks te doen? In Deventer vind je De Scheg, waar zowel schaatsliefhebbers als waterratten hun hart kunnen ophalen. De schaatsbaan heeft een aparte binnenbaan waar kinderen rustig kunnen oefenen met een hulprekje. Liever zwemmen? Met de vele baden, glijbanen en bubbelbaden is dat in het naastgelegen zwembad ook een prima optie!

LEES OOK: Heerlijke plek! Ontspannen stranddag bij Brasserie Buitenhuis, aan het Valkenburgse meer