Heerlijk vakantievieren in deze B&B in hartje Andalusië

14.02.2017 04:50
Heerlijk vakantievieren in deze B&B in hartje Andalusië

Vergeet Frankrijk of Italië, maar ga deze zomer eens met het hele gezin naar Spanje. Op slechts 45 minuten rijden vanaf het vliegveld van Málaga vinden jullie B&B hotel El Molino Santisteban. Een heerlijke plek om bij te komen van alle drukte en chaos. 

Lees ook: Deze plek in Spanje is ontworpen voor kinderen, en relaxed voor ouders

El Molino ligt aan de rivier El Rio Grande en is omringd door sinaasappel- en olijfboomgaarden. De B&B ligt naast een oude watermolen en beschikt over zes ruimte tweepersoonskamers met eigen badkamer én prachtig uitzicht.

Mooie tuin
In de tuin van de B&B is het zomers heerlijk toeven bij het zwembad. In het naastgelegen badhuis bevindt zich een keuken voor de gasten en een selfservice bar, waar naast drankjes ook tosti’s, ijsjes en andere snacks verkrijgbaar zijn. ’s Ochtends is er een ontbijt in het badhuis of op het terras. ’s Avonds wordt er door de eigenaren op verzoek een driegangen menu georganiseerd, waardoor jullie niet elke avond op zoek moeten naar een leuk restaurant. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu, dat eventueel eerder geserveerd kunnen worden zodat alle kinderen samen kunnen eten en jullie als ouders later aan tafel kunnen schuiven als de kinderen in bed liggen.

Spelen
Naast dat ze natuurlijk uren in het zwembad kunnen liggen, kunnen kinderen zich overdag bij El Molino ook prima vermaken op de trampoline of met het daar aanwezige speelgoed. Ook met slecht weer hoeven ze zich niet te vervelen: er zijn spelletjes en er is een dvd-speler met allerlei dvd’s.

El Molino Santisteban, Malaga 

Lees ook: Het mooiste baaitje van Spanje: supergeschikt voor kinderen

(Bron beeld: El Molino