Een heerlijke camping in midden-Frankrijk

Op zoek naar een fijne kleinschalige camping? Le Barutel ligt aan de oevers van de Ardèche, dicht bij Montelimar in de Cévennes in midden-Frankrijk.

Naast normale camping-plekken biedt deze camping ook mogelijkheden voor mensen zonder tent, of mensen die eens willen proberen hoe het is om te kamperen. Er staan een aantal tenten klaar, maar ook kleine bungalows!

De camping ligt prachtig aan het riviertje met een oude middeleeuws (uitziende) brug waar vanaf gesprongen kan worden door de grotere kinderen. De kiezelstrandjes bieden perfect de gelegenheid om bijvoorbeeld visjes te vangen met een visnet, en om gewoon lekker te luieren met een boek. Er kunnen dammetjes gebouwd worden, van de stroming af met een luchtbed en gewoon lekker gezwommen worden. Zowel in de rivier als in een zwembad.

De camping organiseert ook excursies zoals kanoën en grotten bezoeken, er zijn leuke dorpjes en er kan paardgereden worden. Als je een avond geen zin hebt om te koken of een eindje te rijden is er ook een camping restaurant en een campingwinkel.

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid op de website van Barutel.

Ga ook eens naar: dit prachtige plekje op Kreta.

Geschreven door
More from Anna

Zit je vol prangende vragen over zwangerschap? Wij hebben alle antwoorden

Tijdens je zwangerschap ben je natuurlijk onzeker over bijna alles. Gelukkig is...
Lees verder