Een heerlijke gezinscamping bij Avignon

06.07.2017 04:55

Nog op zoek naar een last-minute vakantiebestemming? Of iets voor de herfstvakantie, of zelfs al voor volgend jaar? Ons werd onlangs deze camping getipt: La Vallee Verte in Frankrijk, dicht bij Avignon. De camping ligt aan een zij-rivier van de Rhone. La Vallee ligt met meerdere terrassen tegen een beboste bergheuvel aan, en is alleen te bereiken via een 1km lange oprijlaan. Lekker rustig dus. De camping heeft een Nederlandse leiding en is hierdoor ook erg geschikt voor gezinnen!

De camping heeft meerdere zwemmogelijkheden; een eigen zwembad en de rivier met kiezelstrandjes en natuurlijke oevers. Ook kan er gevist worden aan deze rivier! Voor de ouders is er ook leuk nieuws; de camping vormt een super goede basis voor prachtige wandelingen, en ook vanuit de camping worden wandeltochten georganiseerd. Verder kan je naar hartelust Jeu de Boulen, wordt er zelfs wel eens een gitaarclinic georganiseerd en kun je makkelijk leuke uitstapjes maken naar lokale dorpjes, marktjes en andere dingen die de streek te bieden heeft.

Naast mooie plaatsen voor je tent of vouwwagen, is er ook de mogelijkheid om helemaal ingerichte stacaravans te huren. Deze stacaravans bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Hiernaast vindt je er ook nog houten chalets voor vier personen. Bekijk al deze mogelijkheden eens op de site.

  

Enthousiast geworden? Bekijk de tarieven en beschikbaarheid hier.

Ga ook eens naar: Een waanzinnig leuk kindervakantieparadijs vlakbij Barcelona (met roze pipowagens!).