Heerlijke herfstvakantietip: pak nog even wat zon in deze villas op Zakynthos

Heerlijke herfstvakantietip: pak nog even wat zon in deze villas op Zakynthos
Voor tips voor de zomervakantie is het inmiddels een beetje te laat, maar we hebben een heerlijke plek gevonden die op het moment van schrijven nog enkele plekken vrij heeft in de herfstvakantie. Dus heb je zin om in oktober nog wat zon te pakken, ga dan naar deze heerlijke villas op Zakynthos in Griekenland. 

De herfst is een heerlijke tijd om Zakynthos te bezoeken. In de zomer is het er vaak ongans heet, met in juni/juli een gemiddelde temperatuur van 35 graden, maar in de herfst koelt het wat af, met een gemiddelde temperatuur van 21 graden. Dit betekent dat je nog steeds heerlijk buiten kan zitten, maar dat je ook nog iets zou kunnen ondernemen, mocht je daar zin in hebben. En hier wil je dat waarschijnlijk wel, want de omgeving is prachtig.

Boschetto bestaat uit 5 ruime villas gemaakt van natuursteen, hout en ijzer. De villas zijn van alle gemakken voorzien met drie slaapkamers, een moderne keuken die voorzien is van alle benodigdheden, airconditioning, dvd-spelers en een tuin met terras, parasol en barbecue. Direct aan het terras ligt voor elke villa een prachtig privézwembad waar je ongestoord kan zwemmen of een boekje kan lezen.

Boschetto Villas ligt in het midden van Zakynthos, dus het is wel een aanrader om een auto te huren. Dan kan je makkelijk van het vliegveld naar de villas rijden (± 22 km), en ook ben je dan vrij om de omliggende plaatsjes te bezoeken of op een warme dag naar het strand te rijden (± 15 km). Als je via Eliza was Here boekt zit een huurauto inbegrepen bij het pakket.

Ben je enthousiast geworden? Kijk hier voor prijzen en boekingen.

Bron: Eliza was Here

Lees ook: Een klein paradijs in Griekenland

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Vijf manieren waarop de eerste keer sex na de bevalling iets minder eng is

De eerste keer back on the horse na de bevalling kan best wel...
Lees verder