Heerlijke plek! Ontspannen stranddag bij Brasserie Buitenhuis, aan het Valkenburgse meer

09.03.2018 04:55
Heerlijke plek! Brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse meer

Een heerlijk ontspannen dagje aan het strand met leuk gezelschap en goed eten? Ga dan naar Brasserie Buitenhuis in Valkenburg, direct aan het Valkenburgse meer. Dit heerlijke restaurant met aangrenzend strand zorgt ervoor dat iedereen een topdag heeft.

Bij Buitenhuis kan je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. Ze hebben een heerlijke menukaart (oesters, maaltijdsalades en heerlijke curries!), en een kleine aangepaste menukaart voor kinderen. Fijn! Het grote restaurant is vanbinnen gezellig ingericht, en opgedeeld in verschillende ruimtes. Daarnaast heeft het een groot terras aan het strand van het meer.

Bij Brasserie Buitenhuis hoeven je kinderen zich geen minuut te vervelen. Binnen vind je kleurplaten, speelgoed en spelletjes. Als het lekker weer is staan de terrasdeuren open en heb je vrij uitzicht op de omheinde speeltuin en het strandje, zodat je iedereen een beetje in de gaten kan houden. Is het echt warm? Dan kunnen de zwemspullen mee. Het water is ondiep en duidelijk afgezet met paaltjes, zodat de kinderen veilig in het water kunnen spelen.

Brasserie Buitenhuis, J. Pellenbargweg 2 in Valkenburg

Lees ook: Weekendtip: ga naar (strandtent) Buiten!

(Beeld: Brasserie Buitenhuis)