Deze heerlijke plek in Italië is perfect voor gezinnen (waarschuwing: je wilt nooit meer weg!)

22.03.2017 04:55
Deze heerlijke plek in Italië is perfect voor gezinnen (waarschuwing: je wilt nooit meer weg!)

Er even met het hele gezin tussenuit? Villa Pian di Cascina, een accommodatie in Italië bestaande uit 9 appartementen, is de ideale bestemming. Op slechts een paar uur rijden van grote steden als Rome, Florence en Siena komen jullie helemaal tot rust.

Lees ook: Boek deze zomer een droomvilla met privézwembad in Griekenland.

Eigenaren Paul en Isabel zijn zelf ouders van drie jonge kinderen en hebben aan werkelijk alles gedacht. Zo kun je van te voren regelen dat er boodschappen klaarstaan als jullie aankomen, zijn er ’s ochtends verse broodjes voor het ontbijt en als je het bij het boeken even aangeeft, is zo’n beetje alles wat je nodig hebt voor je baby aanwezig (van bedjes en kinderstoelen tot speeltjes en nachtlampjes).

De appartementen beschikken over 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en zijn verdeeld over drie gebouwen. Allemaal zijn ze comfortabel ingericht en beschikken ze over een keuken (met vaatwasser!) en een eigen terras. Buiten zijn jullie omringd door olijfbomen en prachtige uitzichten. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om rond te rennen en van alles te ontdekken. Ook kunnen zij zich uren vermaken op het speelterrein en in het zwembad. Hele jonge kinderen? Er is zelfs een apart verwarmd peuterbad.

Deze heerlijke plek in Italië is perfect voor gezinnen (waarschuwing: je wilt nooit meer weg!)

Naast voor de kinderen, is er ook voor ouders genoeg te doen. Ontspannen kan in hangmatten of op loungebedden en het is zelfs mogelijk om een massage te boeken. Niet alleen maar aan het zwembad liggen? Er zijn twee leuke dorpjes op loopafstand en met een paar uur rijden zijn jullie in Rome, Florence of Siena. Ook een dagje strand is een prima optie.

Geen zin om helemaal naar Italië te rijden? Vanaf de vliegvelden Perugia en Ancona is het nog geen uur rijden naar het complex. Het vliegveld van Rome ligt op 2 uur afstand. Zeer goed te doen dus!

Meer informatie over de accommodatie vind je hier

Lees ook: Met de kinderen naar Zuid-Spanje? Deze plekken moet je zien!

(Bron beelden: Villa Pian Di Cascina via Facebook