Hemels genieten bij Heaven’s Kitchen in Tilburg (en de cocktails, WOW!)

Hemels genieten bij Heaven's Kitchen in Tilburg (en de cocktails, WOW!)
Net buiten het drukke centrum van Tilburg, aan de bruisende Piushaven, ligt restaurant Heaven’s Kitchen. Op het prachtige terras met uitzicht op de haven geniet je van heerlijk barbecue-eten, en de meest fantastische cocktails.

Of het nu brunch, lunch, diner of borrel is, Heaven’s Kitchen is van alle markten thuis. Het fantastische eten wordt bereid op de josper, een soort combinatie tussen een grill en een oven. Roken, stoven, grillen: op de josper kan het allemaal. Ook fijn: op het menu vind je niet het standaard barbecuevoedsel, maar de heerlijkste vis- en vleesgerechten in verrassende marinades. Zelfs de vegetariër kan zijn hart ophalen, met gepofte aubergine, gegrilde camembert of een uitgebreide veggy platter.

Op de menukaart vind je aparte kinderplatters (Toddler plate of de Kids schransschaal). Of je bestelt de boefjesplate (€ 0,00): een extra bordje zodat je kinderen gezellig met jou mee kunnen eten. Een stukje sparerib, een kipspiesje, wat gegrilde groente: er is genoeg waar ze gezellig aan mee kunnen doen.

Niet alleen het eten is trouwens heerlijk, achter de bar vind je een paar barmannen die wel van wanten weten. Of het nou om een Gin Tonic, een Piña Colada of een Love Bird (geheim recept!) gaat, zij shaken een heerlijke cocktail voor je. Perfect voor een zomerse dag!

Heavens Kitchen
Grillin ’n chillin
Piushaven 21
5017 AN Tilburg

013 54 32 014
[email protected]

LEES OOK: Bijkomen van een dagje Tilburg bij Stadscafé de Spaarbank

Sanne (25) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Hahaha! Deze hilarische memes zal elke ouder begrijpen

Wij krijgen er maar geen genoeg van, deze hilarische memes over het...
Lees verder