Het Bier en Appelsap Festival is plezier voor jong en oud!

21.04.2018 04:55
Het Bier en Appelsap Festival is plezier voor jong en oud!

Op Hemelvaartsdag (10 mei) wordt het Bier en Appelsap Festival georganiseerd in de Botanische Tuinen in Utrecht. Van 11:00 tot 20:00 kan je hier terecht voor een uitgebreide programmering voor jong en oud.

Onze collega’s van Bier en Appelsap zijn 2,5 jaar geleden begonnen als online platform voor ouders met tips om met je kinderen op pad te gaan. In 2017 vond het 1e Bier en Appelsap Festival plaats in samenwerking met Buiten in de Kuil in Lage Vuursche. Ook kwam in 2017 het 1e Bier en Appelsap Boek uit met meer dan 100 toffe locaties voor ouders en kids in de regio Utrecht. En nu is het Bier en Appelsap Festival terug, dit keer in de Botanische Tuinen in Utrecht!

Het Bier en Appelsap Festival doet een beetje denken aan De Parade, maar dan voor ouders met jonge kinderen. De hele dag worden er activiteiten, spellen en voorstellingen georganiseerd. Bekende namen zoals Hakim, het Kleine Theater, de KNVB, Jasper Smit, De Vrijstaat, het Universiteitsmuseum, RTL Telekids Musicalschool, Bookspot, Professor Loep en Staatsbosbeheer zijn van de partij. Volg een hiphop dansles, zing een liedje bij het kampvuur, ga op onderzoek uit in de Botanische Tuinen met een boswachter of leer hoe het is om circusartiest te zijn. Het kan allemaal.

Het festivalterrein ligt aan de rand van Utrecht en is goed bereikbaar met fiets en bus. Kom je liever met de auto, dan kun je op meerdere parkeerterreinen van het Science Park parkeren. Mocht het onverhoopt gaan regenen, niet getreurd. De organisatie zorgt voor overkappingen, zodat het feest gewoon door kan gaan. Wordt het nou lekker zonnig, vergeet dan niet een flesje zonnebrand in te pakken.

Het Bier en Appelsap Festival is leuk voor ouders, en kinderen t/m 12 jaar. Kijk voor tickets, toegangsprijzen en meer informatie op hun website.

Bron: bierenappelsap.nl

LEES OOK: Lekker naar het strand (van Utrecht!)