Topplek met kinderen! Bij Nimma in Nijmegen wil je niet meer weg

Nijmegen, door liefhebbers en bewoners ook wel eens liefkozend Nimma genoemd, is een heerlijke stad voor een dagje weg, of misschien zelfs een weekendje. En ga dan vooral naar het nieuwe hotel Nimma: prachtige kamers en heerlijk eten, voor een zeer schappelijke prijs. 

Nimma bestaat eigenlijk uit een hotel, en een restaurant. Ook als je niet in een van de hotelkamers verblijft, is het heerlijk zitten in het eetgedeelte. In een industriële ruimte en een relaxte sfeer kun je genieten van ontbijt, lunch, borrelbites en diner. Een jong team en een bruisende omgeving staan aan de basis van het menu. Verwacht een mix van gerechten die je nieuwsgierig maken, maar die ook vertrouwd en toegankelijk zijn. Voor de kinderen zijn er een speelhoek en speciale kinderversies van de gerechten op de kaart, zoals kinderpasta, kinderhamburger en kinderboterhammen.

Het heerlijke aan Nimma is dat er zo’n ongedwongen, relaxte sfeer hangt. Wil je niet aan een hoge tafel zitten? Dan hebben ze ook een gezellige zithoek met een fijne bank en fauteuils waar je kunt genieten van een drankje en een hapje, terwijl je samen een gezelschapsspelletje doet of een boekje leest.

Hotel Nimma heeft 27 hotelkamers, die hip en huiselijk zijn ingericht. Voor gezinnen hebben ze familiekamers, met een eigen keuken, badkamer en kinderbedje. Leuk als je er een weekendje van wil maken. Bezoek een kerstmarkt of ga lekker schaatsen en spelen bij amusementspark Tivoli.

Hotel Nimma
Weurtseweg 478
6541BE Nijmegen

Wil je een tafeltje of een kamer reserveren bij Nimma, klik dan hier.

Bron: hotelnimma.nl

Lees ook: Met de kinderen naar het strand en logeren bij hotel Blooming in Bergen

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Ideaal voor de doorwaakte nachten: The Letdown op Netflix

Fan van De Luizenmoeder (wanneer komt dat tweede seizoen nou?), dan moet...
Lees verder