Ieder kind verdient een warm thuis. Jouw kind kan daarvoor zorgen!

25.10.2016 14:15

Kijk jij weleens naar je kinderen, die het goed hebben, lief gehad worden en denk je dan weleens aan al die kinderen op de wereld die dat niet hebben? Want helaas zijn dat er nogal wat. Samen met je eigen kinderen kun je daar wat aan doen! Want door creatief te zijn, kunnen jullie een kind de warmte geven die het verdient.

Zelf ben ik nooit creatief geweest, maar mijn dochter houdt tegenwoordig erg van tekenen. Het eerste wat ze ’s morgens doet als ze is opgestaan is haar schetsblok en haar kleurpotloden pakken. Ik ben blij dat zij wél een kunstenaarsgen meegekregen heeft (van wie, dat weet ik dan weer niet, maar soms slaat talent nou eenmaal een generatie over) en zich daar helemaal in kan verliezen. Of ze later in het Rijksmuseum komt te hangen weet ik niet, maar ik vind haar creaties in ieder geval prachtig. En naast haar moeder, kan ze nu ook nog andere mensen blij maken met haar creaties.

Crayola, de kind,- en milieuvriendelijke waskrijtjesproducent, heeft namelijk de handen ineen geslagen met SOS Kinderdorpen, om wereldwijd kinderen een veilig en warm thuis te geven. Met de actie ‘Tekenen voor een betere wereld’ worden donaties ingezameld voor hulp aan gezinnen over de hele wereld die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hoe? Heel simpel, door kinderen iets te laten doen dat ze leuk vinden: tekenen. Maak er samen met je kind een creatieve middag van en creëer iets moois. Op die manier heb je niet alleen een leuk moment met je kind, maar draag je ook nog eens samen iets waardevols bij aan de wereld. Mooi toch?

Laat de creativiteit dus de vrije loop en ga aan de slag! Jullie tekening kun je t/m 31 oktober uploaden via de speciale actiewebsite van Crayola. Doneren kan aan zoveel tekeningen als je zelf wilt. Kiezen tussen alle prachtige creaties hoeft dus niet! Op die manier hoopt Crayola zoveel mogelijk gezinnen de helpende hand te kunnen bieden. En jij gunt ieder kind toch net zoveel warmte als het jouwe?

Meer informatie over Stichting Kinderdorpen en hun familieversterkende programma’s vind je hier.

Wist je trouwens dat Kim-Lian, zelf moeder van 3 kleine kinderen, het gezicht is van deze campagne? Het lieve reclamefilmpje bekijk je hieronder:
 

Dit bericht is gesponsord door Crayola. Lees hier alles over ons advertentiebeleid.