In deze tipi’s kun je heerlijk met de hele familie dineren

30.11.2018 04:55

Leiden heeft momenteel de primeur van een uniek, Scandinavisch concept; Bårr! Dit rondreizende pop- up restaurant zit in een Noorse vikingtent. Je vindt hier winterse knusheid, een knapperend haardvuurtje, berenvellen en natuurlijk lekker eten. Ook wordt er ook aan de kinderen gedacht met speciale programmering!

Bårr is geïnspireerd op het Sami volk uit Lapland en trekt van plaats naar plaats met zijn tipi’s. In Leiden zullen er drie reusachtige tipi’s op het Stadhuisplein verschijnen. De Scandinavisch geïnspireerde elementen creëren rond de Kerst een super intieme sfeer. Twee van de tipi’s worden gebruikt als restaurant, waarin het menu is geïnspireerd op producten uit het seizoen. Je kunt genieten van een snelle lunch tot een uitgebreid drie gangen diner. Reserveren is hier niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Maar ook borrelen is mogelijk. In de derde tipi worden vrienden en familie uitgenodigd om geheel in Bårr-stijl samen van de kerstperiode te genieten. Overdag organiseert Bårr op wisselende tijden leuke kinderprogrammering. Bårr is dagelijks geopend voor lunch borrel en diner. Van maandag tot en met woensdag van 12:00 – 22:00 uur en van donderdag tot en met zondag van 12:00 – 23:00 uur. Hou vooral hun Facebookpagina in de gaten voor leuke updates!

Klik hier voor meer informatie
Lees ook: 6 heerlijke winterrecepten voor moeder & peuter