Dit is het ALLERLEUKSTE café van Nederland, voor jou én je kind!

25.02.2016 11:50

Eindelijk een gezellig café waar je je kunt met een gerust hart mee naartoe kan nemen. Graag zelfs! Want het Suikertantes café is een gezellige speelplek waar je kind zich meteen thuis voelt. En jij ook, want jij geniet ondertussen zonder zorgen, lekker van een kop koffie en heerlijke taarten en broodjes. 


Het Suikertantes café is een geweldig concept en alleen al van de naam worden we blij! Het café wordt gerund op twee verschillende locaties: op vrijdag en zaterdag in buurtcentrum de Havelaar en op zondag en maandag in buurtcentrum Wachterliedpaviljoen. En laat je niet afschrikken door het woordje ‘buurtcentrum’, want hier herken je niets meer van terug.

suikertantes

De locaties worden volledig omgetoverd, met een grote knutseltafel, een ruime speelhoek met verkleedkleren, puzzels, blokken en nog véél meer. Ook kunnen de kinderen meehelpen met cupcakes versieren en koekjes bakken. En direct naast beide locaties is een leuke kinderboerderij en een ruime buiten-speelplaats. Kortom, je hebt geen kind meer aan ze!

Kruip dus zelf lekker in een hoek met een goed boek, en geniet van de koffie, thee, huisgemaakte taarten, diverse luxe broodjes en soep. Kom je later op de dag? Ook prima! Dan staat er wijn en borrelhapjes op het menu. Zo jammer dat dit café niet gewoon de héle week open is…

Heb je deze zaterdag al iets te doen?! Nee? Mooi! Dat scheelt ook meteen weer koken! Je kan deze zaterdag namelijk ook komen eten tijdens de Mexicaanse avond. Zie het Facebookevenement voor meer informatie en aanmelden!

 

Nog meer leuke uitjes: Kindvriendelijke verborgen parels in Haarlem