Japies Hof Festival: Een lekker & muzikaal festival voor álle leeftijden!

japies hof
Een relaxte, laid back sfeer in een prachtige groene omgeving. Zaterdag 2 juli in Amsterdam: Japies Hof. Een nieuw festival vol met uitstekend eten, goede muziek en kunstige ideeën. Ontzettend lekker eten, artiesten uit binnen- en buitenland, een fijne sfeer waar oude vrienden & nieuwe vrienden allemaal samen komen & een fijn kinderfestivalgebied. 

Lees ook: Je gelooft dit niet! Wát een sprookjesachtig vakantiehuis in Limburg

facebook-post-zeezelaarKinderfestival
Een gedeelte van Japies Hof is speciaal voor kinderen met fijne muziek, leuke en lekkere workshops & meer.
* Een workshop van kinderkookschool Smaaksoldaatjes, waar de mini-chefs alle gerechten zelf maken
* Kinderkunstcollectief Zeezelaar maakt kunst met kinderen vanuit verhalen. Samen bouwen met natuurlijke materialen, samen maken, samen ervaringen delen. Maken kan zijn: op pad gaan, verdwalen, je eigen weg vinden en heel ergens anders eindigen. Maken kan zijn: al je dromen, angsten en grapjes een vorm te geven om naar buiten te komen. Maken kan zijn: een steentje bijdragen aan een groter geheel wat je in je eentje nooit voor elkaar zou boksen. Maken kan zijn: je zintuigen op scherp zetten en je laten verwonderen. Maken kan ook met kinderen, juist met kinderen kunst zijn.
* Leer alles over de knoppen van de dj-set en ga scratchen, mixen en beatmatchen in de dj-bus met 25 dj-sets. De hele bus kan meegenieten en er mag natuurlijk gedanst worden! Wie zorgt voor het grootste feest? De bus mag schudden!
Japies Hof
Aanschuiven met familie en vrienden aan een tafel vol eten, goede muziek ontdekken,  kinderen die zich vermaken, een groene omgeving. Japies Japies HofHof wil samen met gelijkgezinden het festival net dat beetje meer geven. Een familiaire bedoening, waarbij ons ook ons kent, maar waar iedereen zich thuis voelt. Waar heel hard dansen mag en waar languit in het gras liggen kan. Muzikanten, een foodmarket waar het water je van in de mond loopt, kunstenaars, en sterrenchefs als Richard van Oostenbrugge zorgen samen voor het feest.
Festival locatie Jaap Eden
Radioweg 64,
1098 NJ
Amsterdam

Het hele programma kijk je hier,

Tickets bestellen doe je hier.

Lees ook: Uiteten met kinderen: Cafe Restaurant Amsterdam

Geschreven door
More from Petra Meijerhof

De bijzonderste babynaam in jouw buurt? Check het hier!

Femke, Emma, Martijn of Sem? Zóóóóóóó saai. RTL Nieuws maakte een hilarische tool waarmee je...
Lees verder