Bij Le Journal in Hilversum weten ze wat ouders willen (gezelligheid, goed eten en schone rompertjes!)

13.07.2019 04:55
Bij Le Journal in Hilversum weten ze wat ouders willen (gezelligheid, goed eten en schone rompertjes!)

Al sinds 2006 is restaurant Le Journal een begrip in Hilversum en omgeving. Het restaurant, dat in het oude pand van krant De Gooi- en Eemlander is gevestigd, staat bekend om haar gezellige huiskamersfeer, de ongedwongen sfeer en, jawel, omdat het een geweldige plek is om met kinderen heen te gaan.

De menukaart van Le Journal is simpel: goede soepen, carpaccio, gegrilde zalm, kipsaté en dame blanche, dat soort werk. Eenvoudig, maar smakelijk. En daar zijn de prijzen ook naar. Voor een voor- en nagerecht ben je bij Le Journal slechts vijf euro kwijt, en voor een hoofdgerecht elf euro. Valt heel erg mee toch? En heb je zin in drie gangen, dan kost dat maar 15,50. Voor kinderen passen ze hun gerechten moeiteloos aan naar een kinderportie, of je bestelt een portie poffertjes. Net zo makkelijk (en lekker)!

Het fijne bij Le Journal is dat ze helemaal voorzien zijn op ouders met (jonge) kinderen. Even een flesje opwarmen in de keuken? Geen probleem! Ze hebben genoeg kinderstoelen in voorraad zodat je gezellig met zijn allen aan tafel kan zitten, en wanneer je kind genoeg heeft van aan tafel zitten kan deze zich vermaken in de speelhoek. Helemaal tof: sinds kort heeft Le Journal een compleet ingerichte verschoningshoek, met een mandje met extra rompertjes. Mocht je dus door een ongelukje door je schone goed heen zijn (of het stomweg zijn vergeten), dan helpt Le Journal je uit de brand. Kortom, bij Le Journal weten ze wat je als ouder wilt als je uit eten gaat: lekker eten, gezelligheid en gemak.

Kijk voor meer informatie, de menukaart en reserveringen op lejournalhilversum.nl

Le Journal
Groest 21
1211 CZ Hilversum

Maandag: 12:00 t/m 00:00
Dinsdag: 10:00 t/m 00:00
Woensdag: 10:00 t/m 00:00
Donderdag: 10.00 t/m 01.00
Vrijdag: 10.00 t/m 01.00
Zaterdag: 10.00 t/m 01.00
Zondag: 12.00 t/m 00.00

Bron: website Le Journal

LEES OOK: Doen! Naar dit superschattige pretparkje in ’t Gooi (ken je het al?)