Nog geen plannen voor Pinksteren? Dit festival is té leuk

07.06.2019 04:55

Nog geen plannen voor komend weekend? Ga dan naar Kermis de Klop in Utrecht. Dit geweldige festival voor kinderen is elk jaar weer een daverend succes. 

Fan van de De Parade? Dan is dit echt een aanrader! Op 9 en 10 juni 2018 organiseert Fort aan de Klop voor de derde keer familiefestival ‘Kermis de Klop’: een feest met theater, circus, muziek en kinderworkshops. Er is van alles te doen voor kinderen en volwassenen! Kom dus met hele gezin naar dit mooie fort net buiten het centrum van Utrecht en geniet van festivalfood en live muziek.

Voor ouders en kinderen

Fort aan de Klop wordt niet voor niets ‘Het mooiste eiland op het vasteland’ genoemd. Een tripje hiernaartoe voelt als een soort minivakantie… en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat. Geniet van het festivalfood uit de rollende keukens, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands.

In de historische loods zijn kinderworkshops en buiten kunnen kinderen zich uitleven in het timmerdorp. Circus Snor zorgt voor vertier met de kinderkaravaan vol spelletjes. De allerkleinsten (tot 4 jaar) kunnen heerlijk spelen op de ‘Picnic’weide. Een grote circustent, micro-theater, een buitenbar, festivalfood, de nostalgische zweefmolen en livemuziek maken het plaatje compleet. Leuk voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Make a Wish

Kermis de Klop werkt samen met Make-A-Wish Nederland. Hiermee draagt Fort aan de Klop haar steentje bij aan het vervullen van de mooiste wensen van ernstig zieke kinderen.

Klik hier voor meer informatie en het exacte programma

Pinksteren 2019 | zondag 9 & maandag 10 juni | van 10.00 tot 20.00 uur | Entree: € 1,- p.p. (kinderen < 4 jaar gratis)