Een klein paradijs in Griekenland

16.12.2016 14:47

In een prachtige omgeving in het noordwesten van Griekenland ligt Cactus Villas in Sivota. Met rondom hagelwitte stranden en weelderige natuur is deze nieuwe vakantieplek een echt paradijs.

Het Griekse stel Christos en Eleni zijn de twee eigenaren en verhuren het hele jaar door twee prachtige privévilla’s: Villa Aloe en Villa Cactus. Christos en Eleni doen er alles aan om je vakantie onvergetelijk te maken; de twee privévilla’s zien er mooi en luxe uit. Je kunt er met 2-6 personen in, er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Ook staat er een wasmachine, een TV, is er airconditioning en Wi-Fi. Met privézwembad, prachtige olijfbomen en een uitzicht van de haven van Sivota tot eiland Corfu, is deze plek echt een aanrader. Privacy genoeg, want alles is omheind door de een grote tuin. De kruiden en vruchten die hier groeien mag je gewoon plukken!

De villa’s liggen in een pittoresk Grieks dorpje met het witte strand op loopafstand. Ook het dorpje, de bakker en de supermarkt liggen op loopafstand van de villa’s . Iets verder ligt de haven van Sivota, waar je ook echt heen moet als je hier logeert. Het is leuk om een bootje te huren en de Ionishe Zee op te varen.

Wil je meer informatie over de Cactus Villas of gewoon boeken? Klik dan hier.

cactus1 cactus2

 

 

 

 


Me-to-We & Eliza was here

Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.