Laatste kans! Ga nog snel naar de Harry Potter expo in Utrecht

Laatste kans! Ga nog snel naar de Harry Potter expo in Utrecht
Harry Potter-fans in huis? Dan mag je de Harry Potter expo in Utrecht eigenlijk niet missen. Deze bekroonde expositie is nog maar twee weken in Nederland, dus wacht niet te lang als je nog wil gaan.

 Zijn jouw kinderen opgegroeid met de Harry Potter films en/of boeken? Dan is deze expositie een aanrader. In een grote hal bij de Cinemec in Utrecht vindt je deze rondreizende tentoonstelling, die eerder o.a. in Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel stond. De tentoonstelling bestaat uit duizenden rekwisieten, kostuums en decors uit de verschillende Harry Potter films, en is een walhalla voor de echte liefhebber.

De tentoonstelling heeft ook verschillende interactieve elementen. Zo kan je op Hagrids stoel zitten in zijn hut, zwerkbal spelen, mandragora’s verpotten en zelfs gesorteerd worden door de sorteerhoed. Let wel op: je bent best snel door de expositie heen. Ze zeggen dat je gemiddeld 1.5 uur binnen bent, maar wij deden er drie kwartier over. Al ligt dat er natuurlijk ook aan hoe snel je je kinderen uit de gift shop weet te sleuren.

De Harry Potter expo is er nog t/m 2 september. Bestel je tickets hier

Adres en contactgegevens
Berlijnplein 100,
3541 CM
Utrecht
Let op: Het is best moeilijk te vinden. Een uitgebreidere routebeschrijving vind je hier

Bron: Harrypotterexpo.nl / beeld: Harrypotterexpo.nl 

Lees ook: Uittip: dit is het beste kidsproof museum van Brabant

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Modeontwerpster laat met heftige foto de realiteit van endometriose zien

Endometriose is een chronische ziekte waarbij het endometrium ofwel baarmoederslijmvlies zich buiten...
Lees verder