Lekker borrelen bij Dries en Co in Elst. En de kinderen mogen ook mee!

04.09.2018 04:55
Lekker borrelen bij Dries en Co in Elst. En de kinderen mogen ook mee!

In Elst, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in, zit restaurant Dries en Co. Een moderne en gezellige plek waar je terecht kan voor een borrel, lunch of een uitgebreid diner. 

Bij Dries en Co zijn ze van alle markten thuis. Ze hebben er eigen gemaakte taart en andere zoetigheid, kazen, borrelplanken, lunch en diner. Daarnaast hebben ze een uitgebreide koffie- thee- en wijnselectie. Veel van hun producten zijn onder eigen label, en kan je ook kopen voor thuis. Het restaurant heeft een open keuken, dus jij en je kinderen kunnen je vermaken door de koks aan het werk te zien (en te controleren of ze hun handen wel wassen).

Het aanbod bij Dries en Co is zowel voor jou als voor je kinderen geschikt. Als je een middagje gaat borrelen hebben ze bijvoorbeeld keuze uit verschillende borrelplanken (brood, charcuterie, rauwkost etc.), en voor kinderen een kinderplank met een zakje chips, een knakworst, een bitterbal en kaasblokjes. Op die manier kunnen je kinderen ook gezellig meedoen. Qua avondeten hebben ze een apart kindermenu (vissticks, pannenkoeken of kipspiesjes) terwijl jij zelf geniet van kaasfondue, zalm teriyaki of een soft shell krab. Eet smakelijk!

Contact
DRIES en CO
Valburgseweg 18c
6661 EV Elst (Gld)
T: 0481 – 849 730

Ga ook eens naar: Toffe plek: eten bij Brasserie Thialf in Arnhem.

(Bron: Dries en Co)