Leuk! Borrelen en eten bij Fabel’s in Bergen

10.08.2019 04:55
Leuk! Borrelen en eten bij Fabel's in Bergen

Nu de zon weer vaker schijnt en de temperaturen weer een beetje aangenaam zijn, is er niks lekkerder dan een dag naar het strand. Met allerlei leuke, hippe strandtenten (De Jongens! Strandpaviljoen Noord!) is Bergen aan Zee hier de perfecte locatie voor. Laat na zo’n heerlijke dag het strand even voor wat het is en ga richting het centrum van Bergen. Hier geniet je bij Fabel’s van een lekkere borrel en een goed bord eten.  

Lees ook: Ga strandjutten in Egmond aan Zee!

Restaurant Fabel’s bevindt zich tegenover de oude ruïnekerk in het gezellige centrum van Bergen. Op het ruime (verwarmde) terras is het heerlijk mensen kijken onder het genot van een goed glas wijn (ze hebben een uitgebreide wijnkaart) of een lekker tapbiertje. Voor de kinderen zijn er kleurboeken en spelletjes, zodat ook zij zich prima kunnen vermaken.

Net als de wijnkaart, is ook de dinerkaart bij Fabel’s zeer uitgebreid. Van verse oesters tot huisgemaakte loempiaatjes als voorgerecht en van gebakken sliptongetjes tot lamshaasjes van de grill als hoofd; er is voor ieder wat wils. Kinderen kunnen kiezen van de aparte kinderkaart. Met opties als vissticks en een Mac Fabel’s junior hamburger mét frietjes en een raketje of kinder-ijscoupe toe hebben ook zij niks te klagen.

Tip: ga niet te laat, want het is er altijd erg druk. Reserveren kan vanaf 6 personen.

Fabel’s, Oude prinsweg 9 in Bergen (NH)

Lees ook: Uitwaaien op het strand en dan eten bij Brekers in Callantsoog.

(Beeld: Fabel’s via Facebook)