Leuk én goed uitje: een War Child festival in het scheepvaartmuseum

06.09.2018 04:55

Wat is het soms ook ingewikkeld om elk weekend weer een uitje te verzinnen voor de kinderen. De dichtstbijzijnde speelhal ben je al 4x geweest deze maand en je gezin elke keer weer naar de bioscoop slepen kost je bakken met geld. Gelukkig hebben wij hier een leuk evenement voor de mensen in Amsterdam en omstreken.

Op 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, organiseert War Child Peace Sessions Junior om aandacht te vragen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Dit event zal plaatsvinden op de historische binnenplaats van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Deze zal omgetoverd worden tot festivalterrein geschikt voor kinderen tussen 8 en 16 jaar. Vanaf 15:30 is het tijd om met z’n allen te swingen op de muziek van bekende artiesten als Jonna Fraser, Sarah & Julia en The Voice Kids-winnares Yosina. Naast muziek zal Quinsding, die voor War Child afreisde naar Oeganda ging – haar verhaal delen. Het programma duurt tot 18:30.

En je kinderen krijgen ook nog eens de kans om de artiesten persoonlijk te ontmoeten tijdens bijzondere Meet & Greets, dus bereid je vragen maar vast voor!

Toegegeven, het is niet goedkoop, maar je krijgt er ook wat voor. Bovendien gaat je geld naar een hartstikke goed doel.

Interesse? Koop hier je tickets

LEES OOK: Lekker borrelen bij Dries en Co. in Elst. En de kinderen mogen ook mee!