Leuk! Eten bij Flinders Café vlakbij de Grote Markt in Groningen

30.05.2017 04:56
Leuk! Eten bij Flinders Café vlakbij de Grote Markt in Groningen

Of jullie nou voor een dag met het hele gezin richting het hoge Noorden vertrekken of dat jullie in de buurt wonen, vergeet niet om een hapje te gaan eten bij Flinders Café. Met een fijne kaart vol heerlijke dranken en gerechten een leuke plek voor jullie, maar ook aan de kinderen is gedacht.

Flinders Café Groningen Schuitendiep (jaja, een hele mond vol!) bevindt zich vlakbij de Poelebrug, op de hoek van de Nieuweweg en het Schuitendiep en op slechts een paar minuten lopen van de bekende Martinitoren en de Grote Markt. Het café-restaurant is zowel ’s ochtends en ’s middags als ’s avonds geopend voor een drankje en een hapje. Mooi weer? Dan is het buiten goed toeven op het ruime terras.

Op de lunchkaart staan verschillende lekkere broodjes (op ambachtelijk brood van het Vlaamsch Broodhuys) en een simpele tosti voor de kinderen. Ook de dinerkaart is om blij van te worden, met keuzes als een Black Angus Steak, zeewolf uit de oven of burrata met groene asperges.

Voor kinderen zijn er kinderstoelen aanwezig, hebben ze kleurplaten en is er een aparte kinderkaart met onder andere een lekkere burger met frietjes, kipfilet van de gril en mini-pannenkoeken.

Bevallen de meubels waarop jullie zitten? Deze komen van Flinders Design en zijn gemaakt door (inter)nationale designgrootheden en aanstormende ontwerp talenten. Het allerleukste: alles wat jullie zien, is ook te koop. Eten én interieurshoppen dus. Iets met twee vliegen en één klap.

Flinders Café Groningen Schuitendiep, Nieuweweg 2/Schuitendiep 54 in Groningen

Lees ook: Met je stadskinderen naar Groningen: koetjes aaien en pepernoten proeven.

(Beeld: Flinders Café)