Leuk! Lekker lunchen (en dansen) bij Grand Café Fiji in Amersfoort

16.03.2019 04:55
Leuk! Lekker lunchen (en dansen) bij Grand Café Fiji in Amersfoort

Gevestigd op een van de mooiste pleinen in hartje Amersfoort zit Grand Café Fiji. S’avonds is dit grand café inmiddels uitgegroeid tot een populaire uitgaansgelegenheid, en overdag is het een fijne plek voor gezinnen om lekker te komen eten en spelen.

Bij Fiji kan je terecht voor lekkere lunch, goede koffie en een lekker glas wijn. Als specialiteit heeft Fiji tosties in alle soorten en maten. Daar zit zowel voor jou als voor je kind(eren) zeker iets tussen. In juli en augustus serveert Fiji bovendien diner op hun terras. De menukaart is niet heel uitgebreid (4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 nagerechten), maar er is zeker voor ieder wat wils. Zo hebben ze bijvoorbeeld een lekkere curry, een saté of een ceasar salad. Simpel, maar wel lekker!

Fiji is een ideale plek om met kinderen naartoe te gaan. Het restaurant is volledig buggyproof, en er is een uitgebreide speelhoek waar je kinderen zich prima kunnen vermaken. Daarnaast organiseren ze elke woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 een kinderdisco, dus als je een keer zin hebt om met je kind te gaan dansen kan je ook bij hen terecht.

(Bron: Fiji Amersfoort)

Lees ook: Bij dit Amsterdamse restaurant moet je als moeder een keer gegeten hebben