Leuk voor in de herfstvakantie: naar het theater!

16.09.2015 13:30
nijntje viert feest

Naar het theater met je kind(eren) is zo ontzettend leuk! Geen zorgen dat ze niet stil kunnen zitten, vaak mogen  ze interactief meedoen of zijn ze zo overrompeld dat hun idool tot leven komt dat ze spontaan vastgekleefd zitten aan de stoel. 

Deze herfstvakantie staan er door heel het land weer een hoop jeugdvoorstellingen op de planken en wij hebben de allerleukste voor jullie uitgezocht. Kun je alvast kaartjes reserveren!

Met stip op 1 staat Nijntje viert feest (3+). In dit toneelstuk komt de hele konijnenfamilie naar het theater: vader Pluis, moeder Pluis, oma Pluis en natuurlijk Nijn en Nina. Voor dit theaterconcert zijn nieuwe feestliedjes gecomponeerd, maar ook oudere bekende liedjes komen terug. Hollands bekendste konijn is wereldwijd een succes.

Speeldata (o.a.):
18 oktober, De Flint, Amersfoort
22 oktober, Theater de Meervaart, Amsterdam

Voor de oudere kinderen is de voorstelling Opa en Oma Diploma (6+) enorm leuk. “Marlies helder en Pieter Tiddens zijn een dynamisch duo en dat bewijzen ze in deze komische voorstelling opnieuw. Ze zijn er vol van overtuigd dat zij alles in huis hebben om een fantastische opa en oma te zijn; ze zijn cool, hip en grappig. Alleen een probleem, ze hebben nog geen kleinkinderen…Krijgen zij toch hun diploma??”

Speeldata (o.a.):
11 oktober, Theater de Meervaart Amsterdam
21 oktober, Agnietenhof, Tiel

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen in het theater, sturen jullie ons een foto??