Leuke uitjes voor dit weekend

24.09.2015 13:30

Dit weekend zijn er heel veel leuke dingen te doen en wij hebben de twee leukste voor jullie gesorteerd. Nog geen plannen? Lees dan snel verder. Wel al plannen? Cancelen die handel. Deze  uitjes zijn veel leuker!

OER!dag – Lelystad
Zondag is het OER!dag bij
Nieuwland in Flevoland. Een dag voor jong en oud waarin je teruggaat naar de prehistorie. Ontdek wat mensen vroeger aten bij de proeverij, leer hoe je vuur moet maken van vuursteen, volg de workshop geluksbuiltjes maken of maak pijlen van vuursteen. Alle activiteiten horen bij de tentoonstelling ‘OER!’ over het leven van de vroegere bewoners van Flevoland, in de prehistorie. De dag begint om 12:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Een middagdutje zit er dus niet in vandaag..

Lees meer op www.OERDAG.nl

oerdag

Sunday Fair – Den Bosch
Het is even rijden (voor ons Amsterdammers)
maar dan heb je wel wat. De Sunday Flair in Den Bosch vindt deze zondag voor de tweede keer plaats, een jaarmarkt voor het hele gezin (incl. de hond) met meer dan 170 stands van hippe culinaire foodtrucks tot vintage kramen waar je de mooiste tassen kunt scoren.

Je kinderen kunnen zich uitleven bij een van de kinderworkshops, de levende dieren en het schminken terwijl jij geniet van de live bands. Samen kun je naar het Magic Circus of kijken naar de roofvogels. Rustmomentje nodig? Geniet dan van een stoelmassage. You name it en het is er, alles kan en niks is raar. Van ons mag dit vaker per jaar!

Goed om te weten: kinderen t/m 12 jaar betalen geen entree én je kan gratis parkeren. Alle info lees je hier: Sunday Fair Den Bosch

sundayfair