Luxe, gezelligheid, kindvriendelijk én betaalbaar! Onze wensen zijn vervuld!

10.11.2016 14:23

Wij zijn verliefd op Zakynthos! Maar we zijn nóg verliefder op de pareltjes van verblijven die we steeds ontdekken. Neem nou deze villa’s: luxe, gezelligheid, knus, betaalbaar én kindvriendelijk. Er blijft toch weinig te wensen meer over??

Archontiko Koutsis is precies het goede voorbeeld van waarom wij zo’n hekel hebben aan hotels en giga-resorts met 600 glijbanen en 1344 ligbedjes langs het zwembad (die al vanaf 07:00 uur gereserveerd worden). Waarom zou je daar in hémelsnaam tussen willen zitten? Als je ook dít kunt hebben?? Ja, het animatieteam is wellicht een leuke bijkomstigheid, maar kan totaal niet op tegen deze betoverende villa’s.

Dit vakantiedorpje bestaat maar uit drie villa’s, dus echt druk zal het hier nooit worden. En ja, ondanks dat het misschien klinkt als een museum voor multimiljonairs waar je nog geen schoteltje mag verzetten, dit geweldige resort is ook gewoon heel kindvriendelijk! Er is een klein speeltuintje, maar groot genoeg. Vechtpartijen om de schommel zijn uitgesloten, want, nogmaals, er zijn maar 3 villa’s! En omdat gezinnen met grote regelmaat de villa’s betrekken, zal er zeker een speelkameraadje aanwezig zijn.

De villa’s hebben werkelijk álles! Van een jacuzzi, tot heerlijke bedden en een volledig uitgeruste keuken. Iedere villa heeft zijn eigen terras waar je je even terug kunt trekken,omringd door een prachtige kleurrijke tuin. Zelfs bij het zwembad waan je je in de zevende hemel, eigenaresse Carla zorgt elke dag voor een matras en schone handdoeken op de ligbedden!De term “te mooi om waar te zijn”, gaat hier niet op. What you see is what you get!

Kijk hier voor informatie over Archontiko Koutsis

huisje

slaapkamer

villa

tuin

zwembad

 

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!