Meivakantie tip: met het hele gezin naar Ibiza

21.01.2017 04:53
Meivakantie tip: met het hele gezin naar Ibiza

Waar de meeste mensen Ibiza associeren met luxe, feestjes en bekende mensen, heeft het eiland ook een hele andere kant. Mooie standjes, lekker eten en leuke marktjes; ook voor gezinnen is er op het eiland genoeg te doen. 

Van Schiphol of Eindhoven vliegen jullie in nog geen drie uur naar Ibiza, waar het met temperaturen rond de 18-20 graden en veel zonuren ook eind april goed toeven is. Het handigst is om van te voren een auto te huren, die jullie op het vliegveld kunnen ophalen om zo naar jullie bestemming te rijden. Laat met het gezin het relatief drukke Ibiza-stad links liggen en kies voor het leuke plaatsje Es Canar. Hier vinden jullie appartementencomplex Benet – Los Pinares, perfect voor een leuk én betaalbaar verblijf met kinderen.

Lees ook: Met de kinderen naar Zuid-Spanje? Deze plekken moet je zien!

Simpel, maar gezellig
Het simpele, maar sfeervolle appartementencomplex wordt gerund door een vriendelijke Nederlandse vrouw en haar zoon. De appartementen beschikken over meerdere slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, prima badkamer en een ruim terras of balkon. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn gratis, maar geef het wel van te voren bij de reservering even aan.

Buiten vinden jullie twee zwembaden, waarvan één afgescheiden kinderbad, met ligbedden en parasols. Ook is er een speeltuintje waar de kinderen zich prima kunnen vermaken terwijl jullie een drankje drinken aan de gezellige bar.

Strandjes, Santa Eulalia en marktjes
Op 400 meter afstand van het appartementencomplex vinden jullie het eerste strand en ook de leuke en wat grotere stad Santa Eulalia ligt in de buurt (3km afstand). Op woensdag is er in Es Canar een leuke hippiemarkt. Aanrader!

Appartementencomplex Benet – Los Pinares, Es Canar, Ibiza.

Lees ook: Meivakantie tip: met de kids naar Griekenland!