Midden in de natuur en toch vlakbij beschaving: de perfecte plek een zonnig weekend

16.06.2014 14:33
duynpark callantsoog

Barbara heeft de perfecte plek gevonden om een zonnig weekeinde aan het strand te gaan zitten. Een beetje duur, maar ze hebben deze maand nog plek….!

Opeens hoorde ik van twee kanten over deze nieuwe lodges aan het strand bij Callantsoog. En het ziet er zo leuk uit dat ik er NU HEEN WIL. Het is een duinparkje midden in een natuurgebied, dat uit 12 lodges bestaat. Ze zijn superleuk ingericht, beetje veel sloophout misschien, maar als het mooi weer is maakt dat allemaal niet zo veel uit. Voor de grotere kinderen is er een bedstee, en een soort dubbeldekkertent om in te slapen.

PicMonkey Collage

Het parkje grenst aan het strand waar strandtent Woest ligt, met een superlekkere kaart met Noord-Hollandse sushi, quinoa met zalm en gamba’s en salades met verse geitenkaasjes. Voor de kinderen hebben ze voor de verandering geen aparte kaart, ook wel weer eens verfrissend. Maar er was genoeg te vinden: een uitgebreide kipsaté en tomatensoep – je scharrelt het wel bij elkaar voor ze.

duynpark_het_zwanenwater-9

Je hebt een eigen douchetent, waar je met koud water kunt douchen uit een ton die je zelf moet vullen, een eigen wc, maar ook warme douches in het doucheblok. Je kookt op hout, waardoor je kopje koffie ’s morgens wel even op zich laat wachten. Ik zou dus niet met een baby gaan!

Plus
• Midden in de natuur en toch op loopafstand van een restaurant
• Mooie ingerichte tenten
• Eigen wc en douche

Min
• Keiharde meubels
• Koken en water opzetten duurt wel even dus
• Als het regent, wil je zo snel mogelijk weer naar huis
• Het is duur (tussen 345-750 euro voor een weekend).

Duynpark het Zwanewater
Uitlandseweg 3
1759 JG Callantsoog

Voor de route klik hier