Nederlandse luxe op een Griekse bestemming: van alle gemakken voorzien

30.12.2015 04:51
uitgelicht

In Nederland zijn we maar verwend als het op luxe aankomt. Lichtelijk bedroefd thuiskomen van een vakantie omdat die beloofde 5 sterren eerder 3 sterren waren, is dan ook niets vreemds. Deze villa’s zijn écht 5 sterren! 

In het buitenland zien ze sterren nou eenmaal anders, en kun je rare blikken verwachten als je een minder lovende recensie achterlaat. Waar jij lichte moeite hebt met dat er geen flatscreen is, zien zij een tv-kast als puur goud. Maar, deze bestemming in het Griekse Peloponnesos brengt daar verandering in! Omdat Kamaria Villa’s aan Nederlanders toebehoort weten zij als geen ander waar de vakantieganger behoefte aan heeft. De vier sterren die aan dit complex zijn toegegeven, zijn ook echt vier dikke sterren (en aan het all-inclusive uitzicht geven we 6 sterren).

De villa’s zijn typisch Grieks. Witte huisjes en blauwe deuren en kozijnen. En de weelderige tuin, vol groen, kleurrijke bloemen en olijfbomen maken het plaatje helemaal compleet. Binnen in de villa’s vind je Nederlandse luxe. Zoals eigenaresse Marjan het zegt: “Tijdens het inrichten van de villa’s heb ik in gedachten gehouden wat ik zelf graag zou willen op vakantie”. Nou, dat is gelukt! Alle villa’s hebben een volledig uitgeruste keuken (mét vaatwasser, hoezee!), het hele huis is voorzien van horren (dubbel hoezee!!), een open haard, Wi-Fi die het daadwerkelijk doet, veel privacy en een fles wijn bij aankomt. En er is zelfs een koelbox, voor als je naar het strand gaat of gewoon er op uit. En ja, de koelblokken liggen al klaar in de vriezer.

In en rond de villa’s is het overduidelijk dat het prachtige uitzicht een rol heeft gespeeld. Vanaf het zwembad, vanaf je terras, vanaf de bank en zelfs aan de eettafel kijk je uit over de prachtige groene bergen en een helderblauwe zee. Wij raden aan: neem een panorama foto en hang die thuis boven je bed!

Is het overbodig om te zeggen dat de bestemming ook nog kindvriendelijk is?? Over het hele terrein is wel speelgoed te vinden en er is een tennisbaan waar je gebruik van mag maken. Wie weet kom je nog thuis als een heuse Serena Williams?

Kijk hier voor meer informatie.

kamaria villa kamaria villa kamariavilla

kamaria villa

 

logo_elizaMe-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!