Ontsnap even aan de realiteit en vier je vakantie hier!

18.08.2016 04:55

Even heerlijk op vakantie, relaxen op een bedje bij het zwembad, een verantwoord drankje (wijn) in de ene hand en een boek in de andere hand. Ondertussen houd je met een schuin oog de kinderen in de gaten, maar die vermaken zich prima. Rust! Van plan om in het najaar op vakantie te gaan? Deze bestemming is geweldig!

Alhaurin de la Torre – een dorpje gelegen in het mooie Andalusië –  is maar 3 uur vliegen (of 20 uur met de auto, net waar je zin in hebt), en toch is het nog een onontdekt en puur plaatsje op het Spaanse platteland. De directe omgeving kent bijna geen toerisme, maar het mooie (en toeristische Malaga) ligt praktisch om de hoek. Wij zijn fan! En na het zien van de accommodatie zijn we niet alleen fan, maar ook verliefd!

eliza was here

De accommodatie Villas del alba ligt erg centraal en is dus super geschikt voor uitstapjes met de auto (inbegrepen!) of met de fiets. Bij de receptie zijn mountainbikes te huur en dat is toch wel de perfecte manier om de kleine dorpjes in de omgeving te ontdekken. Op de fiets ontdek je namelijk veel sneller verborgen straatjes, pleinen en andere verborgen plekken! Geen zorgen, het is er erg rustig op de weg, dus je kan met een gerust hart op de fiets stappen. Op 10 minuten afstand vind je een prachtig natuurgebied, maar ook een waterpark en een krokodillen dierentuin.

Dat jij zult genieten deze vakantie, daarover is geen twijfel mogelijk, maar er is ook zoveel vermaak voor de kinderen dat je je na een paar uur op de bestemming ook hoogstwaarschijnlijk af zult vragen of je kinderen niet per ongeluk thuis bent vergeten. Uiteraard is er een zwembad, maar er is ook een speeltuin, een groot grasveld en wifi aanwezig. Aan je kinderen heb je dus letterlijk geen kind deze vakantie!

elizawashere

Ga ook eens naar: Bali (ongelooflijk fijn met kinderen).