Op deze heerlijke plek in Bretagne komen jullie helemaal bij

Op deze heerlijke plek in Bretagne komen jullie helemaal bij
Voor iedereen die deze zomer toe is aan rust en ruimte: kijk eens naar Lenvos Gites in het zuiden van Bretagne, Frankrijk. Denk: vijf huisjes in een mooie, groene omgeving. Tel daar een heerlijk zwembed en vermaak voor de kinderen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een fijne gezinsvakantie.

Lees ook: Villa Pia, een droomvakantie in Italië voor gezinnen

Op het terrein staan vijf verschillende huisjes: drie voor zes personen, één voor vijf personen en één voor twee volwassenen en een kind. Alle huisjes beschikken over een keuken en een privé tuin of terras. Voor baby’s zijn speciale bedjes en kinderstoelen beschikbaar.

Naast dat binnen alles te vinden is wat jullie nodig hebben, is er ook buiten genoeg te zien en te beleven. In de buurt van de huisjes zijn twee meren en een rivier te vinden, waar visliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Ook fietsen of wandelen is een prima optie in de omgeving. Geen zin in een actieve vakantie? Heerlijk bijkomen bij het verwarmde zwembad en af en toe een leuk dorpje bezoeken kan hier ook.

Ook voor kinderen valt er op het terrein genoeg te beleven. Zo is er een speelplaats met schommels en een glijbaan en in het bos is een verborgen speelhuis, waar de wat oudere kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook aan de kleintjes is gedacht, zo is er naast het gewone zwembad ook een speciaal ondiep kinderbad. 

Voor meer informatie: Lenvos Gites

Lees ook: Hét adres voor een rustige vakantie op Mallorca

Ook leuk: 13x concealers voor een uitgeslapen gezicht 

(Beeld: Facebook Gites de Lenvos)

Geschreven door
More from Lisa

Leuk! Borrelen en eten bij Fabel’s in Bergen

Nu de zon weer vaker schijnt en de temperaturen weer een beetje...
Lees verder