Op vakantie in eigen land? Ga (fancy) kamperen bij De Lakens in Bloemendaal!

Op vakantie in eigen land? Ga (fancy) kamperen bij De Lakens in Bloemendaal!
Op zoek naar een leuk vakantie-adresje in eigen land waar genoeg te doen is voor de kinderen, maar geen zin om zelf een tent of caravan mee te slepen? Dan zijn jullie bij Camping de Lakens, tussen de duinen van Bloemendaal aan zee, aan het juiste adres.

De camping ligt vlakbij het mooie strand van Bloemendaal en zowel met eigen kampeerspullen als zonder, is het hier goed toeven. Waar het mogelijk is om alleen een staplaats te huren en jullie eigen tent of caravan mee te nemen, kunnen jullie namelijk ook kiezen voor een ingerichte tent, een beachbus, beachlodge, trailer of een compleet ingericht strandhuisje. Fancy kamperen dus, met meer dan genoeg luxe.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

Terwijl jullie lekker aan het lezen zijn of op het zonnige terras van Restaurant Gestrand genieten van een goede kop koffie, biertje of een glas wijn, hoeven ook de kinderen zich geen moment te vervelen. Zo kunnen ze spelen in de avontuurlijke speeltuin (die grenst aan het terras) en worden er in de zomervakantie verschillende activiteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Allemaal uitgespeeld en toe aan een lekker bord eten? Alleen al op de camping zelf zijn er mogelijkheden genoeg. Zo kunnen jullie uit eten bij Restaurant Gestrand, afhalen bij Stay&co (denk: verse friet, home made hamburgers of een lekkere pizza) of natuurlijk zelf koken of de bbq aansteken.

Fijne vakantie!

Camping De Lakens, Zeeweg 60 in Bloemendaal aan zee

Lees ook: Ga deze zomer luxe kamperen tussen de schapen op Terschelling!

(Beelden via: De Lakens)

Lees ook
Geschreven door
More from Lisa

Bijzonder: vrouw bevalt in auto (met fotograaf achterin die het vastlegde)

Natuurlijk is elke geboorte speciaal, maar dit verhaal is wel heel bijzonder....
Lees verder